top of page

MUNDESI PUNESIMI NE MALTE

REGJISTROHU MEPOSHTE

Punet e ofruara

Kamarier

A La Carte

Bussers (Ndihmes kamarier)

Kandidati duhet te flasi Anglisht, dhe mund te punoje ne orare te ndara dhe me ore te ndryshme. 


 

Bar Staf 

Barist

Banakier

Kandidati duhet te flasi Anglisht, te kete eksperience ne bar dhe te punoj ne ore te gjata. 


 

Chef (shef kuzhine) 

Kryekuzhinier

Ndihmes kuzhinier 

 

Kandidati duhet te flasi Anglisht, te kete eksperience ne kuzhine dhe te punoj ne ore te gjata. 

 

Suport ne zyre

Recepsionist 

Auditoret e nates ( Te mirepresi klientet dhe ti akomodoje) 

 (Merret me mikpritjen e klienteve)

 

Recepsionist: Kandidatët duhet të kenë përvojë minimale 3 vjeçare si recepsionist, duhet të flasin rrjedhshëm anglisht dhe çdo gjuhë tjetër

 

Auditorët e natës: Kandidatët duhet të flasin mirë anglisht dhe nëse është e mundur ndonjë gjuhë tjetër, përvoja është e domosdoshme. Ai / ai duhet të jetë largues dhe i zgjuar

 

Portier: Kandidatët duhet të flasin mirë anglisht dhe nëse është e mundur ndonjë gjuhë tjetër, përvoja është thelbësore por jo e domosdoshme, ai / ai duhet të jetë largues dhe i zgjuar


 

Pastrues Kuzhine

 

Kandidatët duhet të kenë anglisht bazë dhe nuk kanë nevojë për përvojë të mëparshme

 

Shoqëruesit e dhomave

 

Kandidatët duhet të kenë anglisht themelore deri të mirë, nëse është e mundur me përvojë, por jo thelbësore.

 

Pastrues të hapësirës publike

 

Kandidatët duhet të kenë anglisht themelore deri të mirë. Puna e tyre do të ishte pastrimi dhe pastruesi i rrobave

 

Vezhgues ne pishine (lifeguard) 

Kandidatët duhet të kenë anglisht të mirë dhe të gatshëm për të punuar me orë të gjata

 

Mirëmbajtje

Kandidatët duhet të jenë të aftë dhe me përvojë, duhet të kenë anglisht minimale.

 

Shoferë

Shoferë taksie

Shoferë 

 

Licencë ndërkombëtare, anglisht dhe përvojë të mirë

 

Punetor fabrike

Anglishte minimale

 

Per me teper informacion na kontaktoni ne: 0693036789

Zgjidhe nje nga pergjigjet me poshte per nivelin tuaj te gjuhes Angleze.

Faleminderit do tju kontaktojme!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
Who Are We
bottom of page