top of page

KURS PËR ELEKTROAUT

price

15.000 lek/muaj

Duration

6 Muaj, 9 Muaj ose Shkolle 2 Vite

information

Ne perfundim te ketij kursi ju jeni te afte te analizoni nje makine per cdo problem elektrik, diagnostikime me kompjuter ckodime kasetofonash si dhe punime te ndryshme elektrike. Kursi zhvillon praktiken ne nje prej serviseve me te njohura te qytetit tone.

bottom of page