top of page

KURS PËR ESTETIKË

price

15.000 lek/muaj

Duration

6 Muaj, 9 Muaj ose Shkolle 2 Vite

information

Në programin e estetikës jepen njohuri, që nga përbërja e qelizës, llojet e lëkurës, trajtimin e problemeve estetike të lëkurës, etj. Pjesa praktike ka të bëjë me praktikimin e trajtimeve të fytyrës, qafës, trajtimin e duarve dhe të këmbëve, maskat e ndryshme të fytyrës deri tek llojet e ndryshme të masazheve.
Kursi është i ndarë në katër nivele me kohëzgjatje 600 orë.
Në përfundim të këtij kursi, kursanti përfiton këto njohuri dhe aftësi:
Në fund të kursit fitohen njohuri si trajtimi i fytyrës me maska dhe vaporel , depilimi i fytyrës dhe trupit me të rejat e fundit, manikyri dhe pedikyri me aparatet përkatëse.

bottom of page